Kern Huisartsenpraktijken

Kern Huisartsenpraktijken is een Medische kliniek gelegen aan Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat 3 in Duiven.

Meer informatie over Kern Huisartsenpraktijken in Duiven

Bij een bezoek aan de huisartsenpraktijk wordt gevraagd om een mondkapje te dragen als je verkouden bent of veel hoest. Voor vragen over corona of de coronavaccinatie wordt verwezen naar de website van het RIVM of het algemene nummer 1400. Er wordt gevraagd om hier niet de praktijk over te bellen. Verder wordt er nieuws gedeeld, zoals het feit dat mensen die een hoger risico lopen op ernstige ziekte door corona, vanaf 2 oktober 2023 weer een herhaling-coronaprik kunnen krijgen. Daarnaast wordt er melding gemaakt van de aanwezigheid van de Aziatische tijgermug in Nederland en wordt er informatie gegeven over wat te doen bij een insectenbeet. Ten slotte worden de medewerkers van de huisartsenpraktijk genoemd, samen met de adresgegevens en openingstijden. Bij twijfel of een bezoek aan de huisarts nodig is, kan men op de website verdere informatie vinden.

Wil je weten wat Kern Huisartsenpraktijken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kern Huisartsenpraktijken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kern Huisartsenpraktijken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kern Huisartsenpraktijken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Kern Huisartsenpraktijken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kern Huisartsenpraktijken

Bezoekers bekeken ook