KFC

KFC is een Snackbar gelegen aan Toekomst 4 in Duiven.

Meer informatie over KFC in Duiven

In de tekst worden verschillende onderwerpen behandeld met betrekking tot KFC. Zo wordt er gesproken over het vinden van een KFC in de buurt en worden er altijd lage deals aangeboden. Er zijn maaltijddeals beschikbaar voor 1 persoon of voor 2 personen. Daarnaast wordt er verwezen naar de nieuwsbrief van Colonel's waar je altijd up-to-date kunt blijven. Ook zijn er coupons beschikbaar voor KFC-aanbiedingen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière, bijbaan of stage bij KFC, wordt er informatie gegeven over werken bij KFC. Het is mogelijk om te bestellen via Click & Collect en de bestelling kan ook aan huis worden geleverd. Tot slot wordt er vermeld dat je de KFC App kunt downloaden om op de hoogte te blijven van deals en nieuwe producten.

Wil je weten wat KFC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KFC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KFC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KFC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar KFC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KFC

Bezoekers bekeken ook