Lancia Specialist

Lancia Specialist is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Het Holland 47 in Duiven.

Meer informatie over Lancia Specialist in Duiven

Arendse Auto is gespecialiseerd in Lancia en biedt verschillende diensten aan. Ze hebben een werkplaats waar onderhoud en reparaties aan Lancia's worden uitgevoerd. Daarnaast hebben ze ook een showroom waar ze een groot assortiment jonge gebruikte Lancia's verkopen. Ze bieden ook aankoopkeuringen aan om miskopen te voorkomen en verkopen zowel nieuwe als gebruikte Lancia onderdelen. Daarnaast verkopen ze ook modelauto's van diverse Italiaanse merken. Het bedrijf levert in heel Nederland en werkt samen met Arendse Car Systems voor audio, multimedia, navigatie, telecommunicatie en lakonderhoud. Volgens een artikel in De Telegraaf is de Lancia een goede keuze vanwege de ruimte, comfort en betrouwbaarheid. Arendse Auto is gevestigd in Duiven en is 5 dagen per week op afspraak geopend.

Wil je weten wat Lancia Specialist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lancia Specialist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lancia Specialist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lancia Specialist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Lancia Specialist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lancia Specialist

Bezoekers bekeken ook