Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan Nieuwgraaf 6 in Duiven.

Meer informatie over Leen Bakker in Duiven

Bij Leen Bakker kun je terecht voor allerlei meubels en accessoires voor in huis. Ze hebben een ruim assortiment, waaronder banken, tafels, bedden, gordijnen, kasten en woonaccessoires. Daarnaast bieden ze ook persoonlijk advies en inmeetservice voor raambekleding. Je kunt per ruimte shoppen en inspiratie opdoen door de woontrends te bekijken. Ook kun je je interieur delen met #leenbakker en een kijkje nemen in het interieur van andere klanten. Op dit moment zijn de woontrends Warm Wonen, Retro Wonen en Wonen in Blauw populair. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en € 5,- korting ontvangen op je volgende bestelling. Leen Bakker heeft ook een klantenservice die je graag helpt en verschillende services aanbiedt, zoals retourneren en het vinden van een winkel in de buurt.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook