Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Kastanjelaan 2 in Duiven.

Meer informatie over Lidl in Duiven

In de webshop zijn er verschillende aanbiedingen beschikbaar. Er is een shopruiming, waar je allerlei producten kunt bekijken. Daarnaast zijn er speciale sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting te koop. Met Lidl Plus kun je ook nog extra korting krijgen. Verder zijn er folders van deze week en verschillende merken, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er zijn ook bestsellers die worden uitgelicht. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en recepten. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag en zondag zijn er andere openingstijden. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden en de levering is mogelijk. Daarnaast kun je de Lidl app downloaden en het bedrijf volgen op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook