Liemers Fietsen

Liemers Fietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Het Holland 63 in Duiven.

Meer informatie over Liemers Fietsen in Duiven

Liemers Fietsen is een fietsenwinkel die zowel nieuwe als gebruikte fietsen verkoopt. Daarnaast hebben ze ook een assortiment aan onderdelen en accessoires, kleding, helmen, brillen en meer. Ook verkopen ze overige onderdelen, zoals fitness accessoires. Een van de nieuwe producten die ze aanbieden is de Ninebot KickScooter MAX G30E II. Naast de verkoop van fietsen en accessoires bieden ze ook diensten aan zoals fietsverzekering, financiering, garantieplan, mobiliteitsplan en leasefiets. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail en meer informatie vinden op hun website. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ze zijn gesloten op maandag en zondag. Ook kun je hen vinden op social media.

Wil je weten wat Liemers Fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liemers Fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liemers Fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liemers Fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Liemers Fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liemers Fietsen

Bezoekers bekeken ook