Liemers Outdoor & Survival

Liemers Outdoor & Survival is een Sportcomplex gelegen aan Leuvensestraat 35 in Groessen.

Meer informatie over Liemers Outdoor & Survival in Groessen

Liemers Outdoor & Survival biedt complete programma's voor vrijetijdsactiviteiten aan in het natuurgebied Rijnstrangen in Groessen. Ze kunnen een leuke dag, middag of avond samenstellen voor elke groep en zorgen ervoor dat het programma bij het gezelschap past. Na overleg met de gemeente Duiven is Liemers Outdoor & Survival weer open voor iedereen en houden ze zich aan de richtlijnen van het RIVM en de Noodverordening. Ze hebben ook extra veiligheidsmaatregelen genomen met betrekking tot hygiëne. Er is nieuws over handboogschieten, waar je de beginselen van deze sport kunt leren met professioneel materiaal. Daarnaast is er een hindernisbaan waar je onder een net door kunt kruipen, over een muur kunt klimmen en je evenwicht kunt bewaren. Voor contactinformatie kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Liemers Outdoor & Survival verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liemers Outdoor & Survival of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liemers Outdoor & Survival? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liemers Outdoor & Survival het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Liemers Outdoor & Survival reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liemers Outdoor & Survival

Bezoekers bekeken ook