Liemers Wegenbouw

Liemers Wegenbouw is een Grondverzet gelegen aan Het Holland 11 in Duiven.

Meer informatie over Liemers Wegenbouw in Duiven

Liemers Wegenbouw is een ervaren en gezond familiebedrijf dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. Ze hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in een groot werkgebied en werken voor regionale overheden, semi-overheidsorganisaties, industriële opdrachtgevers en private partijen. Op hun website vind je actueel nieuws, vacatures en informatie over hun projecten. Een van hun recente projecten is de herinrichting van de Oranjebuurt in Dieren. Ze hebben ook duurzaam materieel aangeschaft, de VW ID BUZZ. Daarnaast bieden ze mogelijkheden om te werken en te leren bij hun bedrijf. Liemers Wegenbouw is actief in wegenbouw, milieutechniek en onderhoud en heeft verschillende certificaten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Wil je weten wat Liemers Wegenbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liemers Wegenbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liemers Wegenbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liemers Wegenbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Liemers Wegenbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liemers Wegenbouw

Bezoekers bekeken ook