Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V.

Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V. is een Loodgieter gelegen aan Kerkakkers 46 in Groessen.

Meer informatie over Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V. in Groessen

Van Wely BV is een klassiek leidekkers- en loodgietersbedrijf dat al sinds 1921 actief is. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het leggen van natuurleien op daken, dakkapellen en torens, en het werken aan daken, goten, dakkapellen, hemelwaterafvoeren en ornamenten met materialen zoals zink. Daarnaast kunnen ze ook andere werkzaamheden uitvoeren aan zowel particuliere als gemeenschapsgebouwen. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en aangesloten bij brancheverenigingen zoals "Het hellende dak" en "De Zinkmeesters". Ze werken volgens verschillende kwaliteitsregelingen en hebben een werkgebied in het Oosten/Midden van Nederland, inclusief Gelderland, Utrecht en Overijssel. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel. De contactgegevens van Van Wely BV zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loodg.- en Leidekkersbedrijf Van Wely B.V.

Bezoekers bekeken ook