Mandy Bakker

Mandy Bakker is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Brueghelstraat 9 in Duiven.

Meer informatie over Mandy Bakker in Duiven

Mandy Bakker is een freelance copywriter en contentmarketeer die zich bezighoudt met het schrijven van kraakheldere teksten. Ze maakt gebruik van interessante schrijftechnieken om de aandacht van de lezer vast te houden en heeft als doel om te informeren, prikkelen, overtuigen of amuseren. Mandy is gespecialiseerd in het vertalen van moeilijke woorden naar begrijpelijke taal en biedt diensten aan zoals het schrijven van SEO-proof webteksten, blogartikelen, vacatureteksten en het redigeren van teksten. Daarnaast geeft ze tekstadvies en kan ze helpen met het opzetten van een unieke contentstrategie voor social media. Mandy is beschikbaar voor samenwerkingen en staat klaar om ondernemers te ondersteunen met het verbeteren van hun teksten en online marketing. Je kunt contact met haar opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Mandy Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mandy Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mandy Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mandy Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Mandy Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mandy Bakker

Bezoekers bekeken ook