Mariet's Pedicuresalon

Mariet's Pedicuresalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpstraat 45 in Groessen.

Meer informatie over Mariet's Pedicuresalon in Groessen

Welkom bij Mariets Pedicure Salon! Mijn naam is Mariet Spaan van Oijen en sinds 2006 heb ik een pedicurepraktijk aan huis op de 1ste verdieping. Mijn praktijk is van alle gemakken voorzien en cliënten die slecht ter been zijn kunnen met een lift naar boven. Ik ben een gespecialiseerde pedicure met het basis diploma en de aantekening diabetische en/of reumatische voet. Daarnaast heb ik ook kennis van nagelregulatie en reparatietechnieken, ortheses en anti-druk. Voor al deze technieken ben ik gecertificeerd. Op deze site vindt u alle informatie over mijn specialisaties.

Wil je weten wat Mariet's Pedicuresalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mariet's Pedicuresalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mariet's Pedicuresalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariet's Pedicuresalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Mariet's Pedicuresalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mariet’s Pedicuresalon

Bezoekers bekeken ook