Meeting Point Communication B.V.

Meeting Point Communication B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Stenograaf 1 in Duiven.

Meer informatie over Meeting Point Communication B.V. in Duiven

Meeting Point Communication is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren, organiseren en realiseren van business-events en exposure voor marketing- en communicatiedoelen. Ze bieden een totaalpakket van resultaatgerichte diensten, producten en materialen en fungeren als het enige aanspreekpunt voor het gehele evenementen traject. Ze geloven in de kracht van eventmarketing en de waarde van persoonlijke ontmoetingen in het digitale tijdperk. Hun doel is om bedrijven en organisaties te helpen bij het vinden en verbinden van mensen en organisaties als businesspartners. Als je meer wilt weten, kun je een e-mail sturen naar Henk Duis.

Wil je weten wat Meeting Point Communication B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meeting Point Communication B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meeting Point Communication B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meeting Point Communication B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Meeting Point Communication B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meeting Point Communication B.V.

Bezoekers bekeken ook