Melis Driving Academy

Melis Driving Academy is een Rijschool gelegen aan Impact 79 in Duiven.

Meer informatie over Melis Driving Academy in Duiven

Melis Logistics is een logistieke dienstverlener die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Met meer dan honderd jaar ervaring zijn ze een volwaardige speler in zowel Nederland als het buitenland. Ze zijn groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en efficiënte dienstverlening te garanderen, maar ook klein genoeg om flexibel te werk te gaan en rekening te houden met de specifieke wensen van klanten. Melis Logistics heeft verschillende vacatures openstaan, zoals nachtchauffeur, vrachtwagenchauffeur CE in Duiven en medewerker Customer Service. Mocht er geen geschikte vacature zijn, dan zijn er nog andere mogelijkheden binnen het bedrijf. Melis Logistics heeft vacatures in de categorieën transport, warehouse en kantoor. Daarnaast hebben ze ook de Melis Academy waar medewerkers je een kijkje geven in het bedrijf. Een medewerker genaamd Bob omschrijft het bedrijf als leuk en dynamisch. Ben je enthousiast en wil je graag bij Melis werken? Neem dan contact op met hun recruiters.

Wil je weten wat Melis Driving Academy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melis Driving Academy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melis Driving Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melis Driving Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Melis Driving Academy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melis Driving Academy

Bezoekers bekeken ook