Mondzorgpraktijk Duiven

Mondzorgpraktijk Duiven is een mondhygiënist gelegen aan Remigiusplein 13a in Duiven.

Meer informatie over Mondzorgpraktijk Duiven in Duiven

Mondzorgpraktijk Duiven is een tandartspraktijk die is opgericht door Daisy, een mondhygiënist die zelf bang is om naar de tandarts te gaan. Ze heeft een praktijk gecreëerd waar zowel zijzelf als haar patiënten met plezier naartoe gaan. De praktijk heeft geen witte jassen en er wordt veel tijd genomen om hoogwaardige mondzorg te bieden in een prettige sfeer. Er zijn speciale behandelingen voor jonge kinderen en naast de mondhygiënist is er ook een schoonheidssalon aanwezig waar patiënten kunnen ontspannen voor of na hun behandeling. De praktijk werkt samen met een brow artist en een schoonheidsspecialist om het bezoek aan de tandarts nog aangenamer te maken. De schoonheidssalon is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid en biedt verschillende behandelingen aan. Daisy is trots dat haar droom werkelijkheid is geworden en nodigt mensen uit om zich aan te melden en langs te komen bij de praktijk.

Wil je weten wat Mondzorgpraktijk Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mondzorgpraktijk Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mondzorgpraktijk Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mondzorgpraktijk Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Mondzorgpraktijk Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mondzorgpraktijk Duiven

Bezoekers bekeken ook