Paviljoen Horsterpark

Paviljoen Horsterpark is een Restaurant gelegen aan Horsterparklaan 2 in Duiven.

Meer informatie over Paviljoen Horsterpark in Duiven

Samen met de kinderboerderij biedt het paviljoen een zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. In het theepaviljoen werken cliënten die uw bezoek zo aangenaam mogelijk willen maken en uitkijken naar uw komst. Op werkdagen worden er appels geschild voor de appeltaart en cake. U kunt uw bestelling doorgeven en vervolgens wordt uw kopje koffie aan tafel geserveerd. Bij grote drukte helpt het personeel u graag aan de bar. Soms kunt u zelfs genieten van live muziek. Helaas kunnen honden niet naar binnen, omdat sommige cliënten erg bang voor honden zijn. Maar op het terras zijn honden altijd welkom!

Wil je weten wat Paviljoen Horsterpark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paviljoen Horsterpark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paviljoen Horsterpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paviljoen Horsterpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Paviljoen Horsterpark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paviljoen Horsterpark

Bezoekers bekeken ook