Phone House

Phone House is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Pastoriestraat 13 in Duiven.

Meer informatie over Phone House in Duiven

In de Phone House winkel in Duiven vind je een breed assortiment aan telefoons van de beste merken. Je kunt de telefoons zelfs uitproberen in de winkel. Daarnaast bieden ze ook mobiele abonnementen aan die passen bij jouw wensen. Voor eerlijk en onafhankelijk advies over internet, TV & Bellen ben je bij Phone House ook aan het juiste adres. In de winkel kun je ook terecht voor accessoires zoals telefoonhoesjes en instant-camera's. Daarnaast biedt Phone House verschillende services aan, zoals het overzetten van gegevens en foto's, het startklaar maken van je nieuwe apparaat, hulp bij installatie en reparaties van telefoons en tablets. Bij Phone House Duiven kun je rekenen op een groot assortiment en de beste service. Je kunt online bestellen en je bestelling in de winkel ophalen, of je kunt in de winkel zelf een keuze maken met behulp van de kundige medewerkers. Phone House staat voor je klaar!

Wil je weten wat Phone House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Phone House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House

Bezoekers bekeken ook