Promo Led Systems B.V.

Promo Led Systems B.V. is een Elektrogroothandel gelegen aan Marketing 35 in Duiven.

Meer informatie over Promo Led Systems B.V. in Duiven

PLS, Promo Led Solutions, is de partner bij uitstek voor het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en repareren van LED schermen. Ze leveren unieke maatwerk producten voor zowel indoor als outdoor signage en staan bekend om hun uitstekende service. PLS biedt een breed scala aan LED schermen en helpt je graag bij het vinden van het juiste product voor jouw toepassing. Een van hun unieke producten is de LED Cube, een kubus van LED die op elke willekeurige indoor locatie geplaatst kan worden met alleen een stroomaansluiting. Daarnaast hebben ze ook de Terrace Display, een display die bestand is tegen alle seizoenen en uit te breiden is naar eigen wens. PLS heeft een vestiging in Duiven, Nederland en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer +31 85 273 97 42 of via e-mail contact@pls.nl.

Wil je weten wat Promo Led Systems B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Promo Led Systems B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Promo Led Systems B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Promo Led Systems B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Promo Led Systems B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Promo Led Systems B.V.

Bezoekers bekeken ook