Puurria

Puurria is een Yogastudio gelegen aan Rijksweg 56b in Duiven.

Meer informatie over Puurria in Duiven

Ervaar de kracht van yoga bij Puurria in Duiven en Babberich. Yoga is gericht op ademhaling en ontspanning na inspanning, waardoor je zowel fysiek als mentaal kunt ontspannen. Het helpt tegen stress en druk in je hoofd en draagt bij aan je algehele gezondheid. Bij Puurria kun je een gratis proefles volgen en zelf bepalen hoe intensief je de oefeningen wilt doen. Het doel van Puurria is om je dichter bij jezelf te brengen, zodat je vanuit je hart kunt leven. Yoga is een ontdekkingsreis naar jezelf, waarbij je leert je lichaam en geest te respecteren en accepteren. Als dit je aanspreekt, kun je contact opnemen met Ria Beudel voor een gratis proefles of om vragen te stellen.

Wil je weten wat Puurria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Puurria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Puurria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Puurria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Puurria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Puurria

Bezoekers bekeken ook