Restaurant 't Raedthuys

Restaurant 't Raedthuys is een Restaurant gelegen aan Rijksweg 51 in Duiven.

Meer informatie over Restaurant 't Raedthuys in Duiven

In het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem, bevindt zich restaurant 't Raedthuys. Hier kun je genieten van lunch of diner in een prettige en warme ambiance. Je kunt binnen dineren of bij mooi weer plaatsnemen op het beschutte terras. Het restaurant is geopend voor lunch op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag, met ontvangst tussen 12:00 en 14:00 uur en sluitingstijd om 16:30 uur. Voor het diner kun je terecht op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag, met ontvangst tussen 18:00 en 20:00 uur en sluitingstijd om 24:00 uur. Op zaterdag is het restaurant alleen geopend voor diner, met ontvangst tussen 18:00 en 20:00 uur en sluitingstijd om 24:00 uur. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten, maar voor grote gezelschappen is het wel mogelijk om op afspraak te komen. Reserveren kan online of telefonisch. Huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant, behalve assistentie- of hulphonden. Daarnaast biedt het restaurant ook mogelijkheden voor overnachting, grote gezelschappen, vergaderingen en trouwerijen. Het adres van restaurant 't Raedthuys is Rijksweg 51, 6921 AC Duiven.

Wil je weten wat Restaurant 't Raedthuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Raedthuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Raedthuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Raedthuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Restaurant 't Raedthuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Raedthuys

Bezoekers bekeken ook