Riool Reinigings Service RRS, Duiven

Riool Reinigings Service RRS, Duiven is een Loodgieter gelegen aan Effect 7 in Duiven.

Meer informatie over Riool Reinigings Service RRS, Duiven in Duiven

RRS is een professioneel ontstoppingsbedrijf met 50 jaar ervaring en is actief in heel Nederland. Ze begrijpen dat rioolproblemen snel opgelost moeten worden en bieden daarom een 24-uurs riool reinigingsservice aan. In Duiven zijn ze dag en nacht beschikbaar om verstoppingen te verhelpen. Ze hebben ervaren monteurs en loodgieters die snel en vakkundig rioolproblemen aanpakken. De kosten voor het ontstoppen van een riool in Duiven beginnen bij €115,- inclusief BTW voor het eerste half uur. Mochten de werkzaamheden langer duren, dan komt er €27,- inclusief BTW per kwartier bij. Betaling per PIN wordt bij voorkeur gedaan. RRS hanteert het principe 'geen succes, geen betaling'. Ze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. RRS biedt service in de hele regio rondom Duiven en hun adresgegevens zijn te vinden op hun website. RRS is gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks.

Wil je weten wat Riool Reinigings Service RRS, Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Riool Reinigings Service RRS, Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Riool Reinigings Service RRS, Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Riool Reinigings Service RRS, Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Riool Reinigings Service RRS, Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Riool Reinigings Service RRS, Duiven

Bezoekers bekeken ook