Ronald Van Maanen

Ronald Van Maanen is een Woonwinkel gelegen aan Effect 4 in Duiven.

Meer informatie over Ronald Van Maanen in Duiven

Ronald van Maanen Meubelstoffeerders is een keuze voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Ze bieden een breed scala aan diensten, zoals herstofferen, stofferen, reparatie en meer. Marco van Wessel is een professionele stoffeerder die designbanken, stoelen, loungebanken en fauteuils op een vakkundige manier stoffeert. Ze hebben jarenlange ervaring in het herstofferen van zowel klassieke als moderne meubels en bieden bekende merken meubelstoffen in verschillende designs en prijsklassen. Op dit moment is er een tijdelijke extra korting van 15% op alle stof- en leer prijzen. Er is steeds meer waardering voor het ambachtelijke stofferen, vanwege het milieu, duurzaamheid en het prijsvoordeel ten opzichte van het kopen van nieuwe meubels. Ronald van Maanen & Marco van Wessel verzorgen herstoffering en renovatie voor particulieren, horeca en instellingen, inclusief het stofferen van boten, caravans en loungebankkussens. Ze bieden altijd een 3-jarige C.B.M-garantie en hebben aanbiedingen beschikbaar. Voor interesse in hun dienstverlening kunnen mensen bellen naar 026 3119308 of een bezoek brengen aan hun showroom in Didam.

Wil je weten wat Ronald Van Maanen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ronald Van Maanen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ronald Van Maanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ronald Van Maanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Ronald Van Maanen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ronald Van Maanen

Bezoekers bekeken ook