Saab Arnhem

Saab Arnhem is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Geograaf 36 in Duiven.

Meer informatie over Saab Arnhem in Duiven

Bij Saab Arnhem kunt u terecht voor occasions, inruilwaarde en service. Ze bieden een jaarbeurt en APK-keuring aan voor €249,- inclusief BTW. Tijdens de jaarbeurt wordt de olie en het oliefilter vervangen en wordt uw auto gecontroleerd op 42 punten. Na de controle ontvangt u een prijsopgave voor eventuele werkzaamheden. Alleen met uw toestemming worden de werkzaamheden uitgevoerd. Ook kunt u uw auto via hen verkopen. Ze benadrukken het belang van goed onderhoud, vooral het tijdig verversen van olie. Ze noemen het probleem van Black Sludge dat kan ontstaan als de olie niet op tijd wordt ververst. Ze adviseren om niet te bezuinigen op olie verversen, omdat dit kostbare gevolgen kan hebben. Als u interesse heeft in een occasion of vragen heeft, kunt u contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Hun showroom en werkplaats zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Wil je weten wat Saab Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Saab Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Saab Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Saab Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Saab Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Saab Arnhem

Bezoekers bekeken ook