Salon Le Garage

Salon Le Garage is een Schoonheidssalon gelegen aan Eltingerhof 50 in Duiven.

Meer informatie over Salon Le Garage in Duiven

Op de website van Salon Le Garage vindt u alle informatie over schoonheids- en pedicurebehandelingen, prijzen en producten. U kunt rustig rondkijken en een behandeling naar keuze uitkiezen. Als u enthousiast bent geworden, kunt u een afspraak maken via telefoon of e-mail. Let wel op dat bij afmelding korter dan 24 uur voor uw afspraak of bij het niet verschijnen de behandeling in rekening wordt gebracht. Er is geen pinapparaat aanwezig, dus betaling kan alleen contant of via een betaalverzoek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. Tijdens de behandeling staat het antwoordapparaat aan, maar u kunt uw naam en telefoonnummer achterlaten en dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. De contactgegevens van Salon Le Garage zijn te vinden op de website. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur, op vrijdag tot 12.00 uur. Behandelingen zijn alleen op afspraak.

Wil je weten wat Salon Le Garage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Le Garage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Le Garage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Le Garage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Salon Le Garage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Le Garage

Bezoekers bekeken ook