Schoonheidssalon Base of Beauty

Schoonheidssalon Base of Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Bellefleur 127 in Duiven.

Meer informatie over Schoonheidssalon Base of Beauty in Duiven

Bij schoonheidssalon Base of Beauty in Duiven kun je terecht om je huid weer in topconditie te brengen en huidproblemen zoals rimpels en acne aan te pakken. De eigenaar van de salon is opgeleid als huidcoach en biedt huidverbeterende behandelingen en advies op maat aan. Ze onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen. Bij de eerste afspraak wordt er een uitgebreide huid- en lifestyle-analyse gemaakt om de huidconditie beter in kaart te brengen. In de salon wordt er gewerkt met de cosmeceuticals Kalahari en BCN om het beste resultaat te behalen. Samen met de klant wordt er een behandelplan opgesteld om de huid een aantal jaren terug in de tijd te kunnen brengen. Je bent van harte welkom bij schoonheidssalon Base of Beauty in Duiven!

Wil je weten wat Schoonheidssalon Base of Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Base of Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Base of Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Base of Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Schoonheidssalon Base of Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Base of Beauty

Bezoekers bekeken ook