Schoonheidssalon Eye for You

Schoonheidssalon Eye for You is een Schoonheidssalon gelegen aan Eltensestraat 33 in Duiven.

Meer informatie over Schoonheidssalon Eye for You in Duiven

Bij Eye For You kunt u terecht voor natuurlijke huidverzorging, voetreflexPlus en acupunctuur. De schoonheidsspecialiste, acupuncturist en voetreflexPlus-therapeute Berna Bosman heeft oog voor uw uiterlijk en innerlijk. In de praktijk kunt u verschillende behandelingen ondergaan, zoals huidverbetering, dieptereiniging en ontspanning. De combinatie van Phyto 5 behandelingen, reflexzone- en kleurentherapie herstelt de energiestromen en verbetert de huidconditie. Daarnaast biedt de praktijk ook voetreflexPlus-therapie en acupunctuur aan, zowel therapeutisch als preventief. De therapeutische behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eye for you.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Eye for You verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Eye for You of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Eye for You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Eye for You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Schoonheidssalon Eye for You reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Eye for You

Bezoekers bekeken ook