Schoonheidssalon Renate.

Schoonheidssalon Renate. is een Schoonheidssalon gelegen aan Pinkslo 11 in Groessen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Renate. in Groessen

In Schoonheidssalon Renate in Groessen kun je genieten van huidverbeterende behandelingen en totale ontspanning. De salon biedt de mogelijkheid om tijd voor jezelf te nemen en tegelijkertijd aandacht te besteden aan een gezonde en gladde huid. Renate, de eigenaresse, heet je van harte welkom. In de salon worden behandelingen aangeboden voor elk seizoen, zoals de Najaars Skin Boost. Daarnaast kun je gebruik maken van lichttherapie met de Beauty Angel, een wellnesssessie die zorgt voor een energieboost en celvernieuwing. Schoonheidssalon Renate hanteert een pro-aging-aanpak om de huid te verbeteren, verjongen, ontspannen en herstellen. Voor persoonlijk advies en een gratis intake kun je een afspraak maken. De salon is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging, maar biedt ook ontspannende behandelingen aan. Het is belangrijk om thuis zelf ook aandacht te besteden aan de huid, aangezien dit voor 70% het resultaat bepaalt. 30% van de verzorging wordt in de salon gedaan. Schoonheidssalon Renate staat voor persoonlijke aandacht en een eerlijk huidadvies. De openingstijden van de salon zijn op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag. Behandelingen zijn alleen op afspraak en annuleren kan tot 24 uur van tevoren.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Renate. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Renate. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Renate.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Renate. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Schoonheidssalon Renate. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Renate.

Bezoekers bekeken ook