Skin and More by Jess

Skin and More by Jess is een Schoonheidssalon gelegen aan Bellefleur 25 in Duiven.

Meer informatie over Skin and More by Jess in Duiven

Skin and More is een huidkliniek aan huis, opgericht door Jessie Polman. Jessie is afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en heeft zich gespecialiseerd als huidspecialist. Bij Skin and More kun je terecht voor verschillende behandelingen, waaronder chemische peelings, microneedling, harsen, en het verven en liften van wimpers en wenkbrauwen. Jessie neemt voldoende tijd en aandacht om naar de wensen van de cliënt te luisteren en een passend advies en behandelplan te maken. Haar passie is om de huid mooier en gezonder te maken, bijvoorbeeld door het verbeteren van acne, een rode en gevoelige huid, en huidveroudering. Bij Skin and More wordt er op afspraak gewerkt, en er zijn ook cadeaubonnen te bestellen.

Wil je weten wat Skin and More by Jess verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin and More by Jess of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin and More by Jess? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin and More by Jess het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Skin and More by Jess reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin and More by Jess

Bezoekers bekeken ook