SnackCounter Braam - `t Eiland

SnackCounter Braam - `t Eiland is een Restaurant gelegen aan Eilandplein 492 in Duiven.

Meer informatie over SnackCounter Braam - `t Eiland in Duiven

Braam-Eiland is een snackbar gelegen in winkelcentrum 't Eilandplein in Duiven. Ze zijn al sinds 1972 een bekend begrip in de omgeving. Het winkelcentrum heeft een groot verzorgingsgebied en is het tweede winkelcentrum van Duiven. Naast landelijke winkels zoals Kruidvat en Jumbo, zijn er ook lokale ondernemers gevestigd, waaronder een bakker, kapsalon en Braam-Eiland. Het winkelcentrum is centraal gelegen en heeft ruime gratis parkeergelegenheid. Braam-Eiland biedt een ruim assortiment aan A-merk snacks en afhaalmaaltijden, diverse plates, ijs, dranken en milkshakes. Ze zijn 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur en bieden ook afhaalmogelijkheden tijdens de coronamaatregelen. Bel en bestel nu snel bij Braam-Eiland!

Wil je weten wat SnackCounter Braam - `t Eiland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SnackCounter Braam - `t Eiland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SnackCounter Braam - `t Eiland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SnackCounter Braam - `t Eiland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar SnackCounter Braam - `t Eiland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SnackCounter Braam – `t Eiland

Bezoekers bekeken ook