SOW Opleidingen

SOW Opleidingen is een Sportmasseur gelegen aan Het Holland 5 in Duiven.

Meer informatie over SOW Opleidingen in Duiven

SOW Opleidingen is een erkend opleidingsinstituut voor massage en verzorging, opgericht in 1991. Ze bieden verschillende opleidingen, zoals sportmassage, sportZORGmasseur en voetreflexmassage. Daarnaast hebben ze ook een breed aanbod aan cursussen, waaronder voetreflexmassage, elastisch tapen, stoelmassage en klassieke ontspanningsmassage. Ook bieden ze workshops aan, zoals een 1-daagse massage workshop. SOW Opleidingen heeft een ruim leslokaal van 90m2 en voldoet aan de regels voor afstand houden en hygiëne in verband met COVID-19. Klanten zijn tevreden over de opleidingen die ze hebben gevolgd. Het opleidingsinstituut is overgenomen door Christa Mosterman, die de opleidingen, cursussen en workshops verder gaat optimaliseren en vernieuwen. SOW Opleidingen is erkend door het NGS en geregistreerd bij het CRKBO. Ze zijn gevestigd in Duiven en zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat SOW Opleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SOW Opleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SOW Opleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SOW Opleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar SOW Opleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SOW Opleidingen

Bezoekers bekeken ook