Sportclub Groessen

Sportclub Groessen is een Sportclub gelegen aan De Heggeakkers, Zwarteweg 4 in Groessen.

Meer informatie over Sportclub Groessen in Groessen

Sportclub Groessen heeft dankzij de Rabo-Clubsupport een donatie van €1431.10 ontvangen. Ze bedanken iedereen die gestemd heeft en vooral de Rabobank voor hun bijdrage. Daarnaast kondigen ze het jaarlijkse klaverjastoernooi aan waar iedereen welkom is om deel te nemen. Ook is het voetbalteam JO16-1 in nieuwe kleding gestoken dankzij sponsoren Eijbergen Packaging en Eindsprint. Er wordt een uitnodiging gestuurd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering en er is een vrijwilligersfeest gehouden waarbij Chris Suiderdorp werd benoemd tot vrijwilliger van het jaar. De bouw van een zendmast op het sportcomplex wordt aangekondigd en er is een donatie ontvangen van de Rabobank en Werner Willems voor een automatische ballenpomp. Verder wordt er melding gemaakt van de clubvoetbaldagen en de prestatie van Mirre Berendsen die de Nijmeegse Vierdaagse heeft gelopen en geld heeft ingezameld voor KIKA. Tot slot wordt er stilgestaan bij het overlijden van oud-handballid Michiel van Elk en wordt de herziene indeling voor het komende seizoen bekendgemaakt. Het voetbalteam JO15-1 heeft een derde plek behaald op een internationaal toernooi in Straatsburg.

Wil je weten wat Sportclub Groessen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub Groessen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub Groessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Groessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Sportclub Groessen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub Groessen

Bezoekers bekeken ook