Sportvereniging Loo

Sportvereniging Loo is een Sportclub gelegen aan Loostraat 22a in Loo.

Meer informatie over Sportvereniging Loo in Loo

s.v. Loo is een sportvereniging opgericht op 27 mei 1945. Ze hebben een mooie accommodatie in het dorp Loo met onder andere tennisbanen, voetbalvelden, een handbalveld en een beachvolleybalveld. Naast voetbal, handbal en tennis heeft de vereniging ook een afdeling omnisport, dartteams en winterse kaartavonden. Het sportpark Immerloo heeft onderhoudswerkzaamheden gehad in juni, juli en augustus en heeft ook geholpen bij het opbouwen en afbreken van tenten voor evenementen. De Immerlootour-commissie is blij met de deelname aan de toto's en sponsornieuws is dat de hoofdsponsor een nieuwe overeenkomst heeft getekend. De contactgegevens van de vereniging zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Sportvereniging Loo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Loo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Loo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Loo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Sportvereniging Loo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Loo

Bezoekers bekeken ook