Sterke Kerk

Sterke Kerk is een Conferentiecentrum gelegen aan Rijksweg 53 in Duiven.

Meer informatie over Sterke Kerk in Duiven

We geloven in krachtige, sterke kerken waar Jezus centraal staat en waar we Hem belichamen in woorden, structuren en vormen. Vorig jaar hebben we kerkleiders van verschillende denominaties verwelkomd en hebben we waardevolle verbindingen gelegd. Dit jaar wordt de conferentie georganiseerd door KerkvoorNu in Duiven, een kerk in een seculiere streek, die zich richt op haalbare en toepasbare aspecten van kerkzijn. Op zaterdag 24 februari zal het thema van de dag 'WijZijnKerk' zijn, met onderwerpen als de eenheid en eigenheid van Gods gemeente, het integraal zijn van de kerk en het belang van Gods kerk in deze tijd. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het versterken van de kerk en hoe anderen hierbij betrokken kunnen worden. De conferentie is bedoeld voor kerkleiders, voorgangers, raadsleden en teamleiders, maar ook individuele deelnemers zijn welkom. De dag zal bestaan uit verschillende sessies, momenten van aanbidding en gebed, en er is ruimte voor teams om samen na te denken over kerk zijn. De conferentie wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Wil je weten wat Sterke Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterke Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterke Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterke Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Sterke Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterke Kerk

Bezoekers bekeken ook