t Bakhuus

t Bakhuus is een Eetcafé gelegen aan Rijksweg 42A in Duiven.

Meer informatie over t Bakhuus in Duiven

Bakhuus Duiven is een gezellige cafetaria & lunchroom gelegen in Duiven. Ze bieden een heerlijke maaltijd en een ontspannen sfeer. Het restaurant heeft ook een terras waar je kunt genieten van het mooie weer en de levendige sfeer van het centrum van Duiven. Op het menu staan afhaalmaaltijden zoals patat, kroketten en sappige hamburgers op versgebakken broodjes. Het personeel zorgt voor een vriendelijke service en een gastvrije omgeving. Bakhuus Duiven staat altijd klaar om aan de wensen van de klant te voldoen en biedt de beste kwaliteit en ingrediënten.

Wil je weten wat t Bakhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Bakhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Bakhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Bakhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar t Bakhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Bakhuus

Bezoekers bekeken ook