T rijbewijs Burgers

T rijbewijs Burgers is een Rijschool gelegen aan Ooijsebrug 1b in Groessen.

Meer informatie over T rijbewijs Burgers in Groessen

T Rijbewijs Burgers is een rijschool die gespecialiseerd is in het T-rijbewijs in de regio Liemers en Achterhoek. Met jarenlange ervaring als projectleider bij landbouwprojecten en bij een loonwerk opleiding, heeft T-rijbewijs Burgers de benodigde expertise om jongeren op te leiden voor het T-rijbewijs. Sinds 1 juli 2015 moeten jongeren die 16 jaar zijn geworden een theorie- en praktijkexamen afleggen om een land- en bosbouwtrekker of een motorrijtuig met beperkte snelheid te mogen besturen. T-rijbewijs Burgers geeft rijlessen met een New Holland T6 Vario trekker met een Fliegl kipper met gedwongen besturing en luchtberemming. De rijschool is gevestigd aan Ooijsebrug 1b in Groessen en is te bereiken via contactgegevens.

Wil je weten wat T rijbewijs Burgers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T rijbewijs Burgers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T rijbewijs Burgers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T rijbewijs Burgers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar T rijbewijs Burgers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T rijbewijs Burgers

Bezoekers bekeken ook