Thuiskapsalon Knippenbijchristel

Thuiskapsalon Knippenbijchristel is een Kapper gelegen aan Slangenburgallee 12 in Duiven.

Meer informatie over Thuiskapsalon Knippenbijchristel in Duiven

Bij kapsalon KnippenbijChristel kun je terecht voor knipbeurten voor dames, heren en kinderen. Je kunt op afspraak langskomen, maar als er ruimte is kun je ook zonder afspraak binnenlopen. Wil je zeker zijn van een knipbeurt, bel dan van tevoren of vul het formulier in op de website. Daarnaast biedt de kapsalon ook hair extensions aan, waarmee je je haar kunt verlengen of meer volume kunt geven. Verder kun je bij KnippenbijChristel terecht voor verschillende behandelingen zoals knippen, kleuren, highlights, permanenten, föhnen en opsteken. De kapsalon is gevestigd aan de Slangenburgallee 12 in Duiven en het telefoonnummer is 0316-269066. Het bedrijf is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Arnhem onder het nummer 09186966 en het btw-nummer is NL001854504B36.

Wil je weten wat Thuiskapsalon Knippenbijchristel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuiskapsalon Knippenbijchristel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuiskapsalon Knippenbijchristel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuiskapsalon Knippenbijchristel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Thuiskapsalon Knippenbijchristel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuiskapsalon Knippenbijchristel

Bezoekers bekeken ook