Toussaint Karateschool

Toussaint Karateschool is een Karateschool gelegen aan Remigiusplein 9 in Duiven.

Meer informatie over Toussaint Karateschool in Duiven

Door middel van training worden we niet alleen fysiek, maar ook mentaal vermoeid. Dit kan leiden tot boosheid als we niet kunnen winnen of frustratie als een techniek niet lukt. Hoe we omgaan met onze emoties bepaalt onze gemoedstoestand en ons gedrag. Als we ons laten leiden door emoties of overtuigingen, kan dit innerlijke onrust of conflicten met anderen veroorzaken. Het "onbeweeglijk hart" verwijst naar ons eigen hart, dat symbool staat voor liefde en menselijke kwaliteiten. Als we contact maken met ons hart, kunnen we verbinding maken met onze kwaliteiten en in onze kracht staan. Het "onbeweeglijk hart" oordeelt niet en is een bron van mogelijkheden. Door ons hart aan te spreken, kunnen we handelen vanuit authenticiteit, doorzettingsvermogen, moed, oprechtheid, mildheid, mededogen en respect. In een staat van fudoshin krijgen we ruimte ten opzichte van onze overtuigingen en worden we ons bewust dat we deze niet zijn. Dit zorgt voor meer acceptatie en flexibiliteit in ons leven. Het geeft ons naast kalmte ook de vrijheid om elk moment zelf te kiezen, vanuit een kalme geest, onze eigen grenzen te ontdekken en aan te geven zonder anderen te kwetsen. Intuïtie is een belangrijke menselijke kwaliteit in de sport. Het is een vorm van kennis die niet te beredeneren is en geeft ons direct inzicht in onze situatie en omgeving. In een staat van fudoshin krijgt intuïtie ruimte. Ons doel is om een om.

Wil je weten wat Toussaint Karateschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toussaint Karateschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toussaint Karateschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toussaint Karateschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Toussaint Karateschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toussaint Karateschool

Bezoekers bekeken ook