Uitvaartwade

Uitvaartwade is een Winkel gelegen aan De Meent 6 in Duiven.

Meer informatie over Uitvaartwade in Duiven

Uitvaartwade is een specialist op het gebied van lijkwaden en draagbaren. Op hun website kun je eenvoudig een wade en/of draagbaar uitzoeken en bestellen. Mocht je liever telefonisch geholpen worden, dan kun je hen altijd bellen of appen, zelfs buiten kantooruren. Als je vandaag voor 15:30 een lijkwade bestelt, heb je deze morgen al in huis. Uitvaartwade streeft ernaar om milieubewuste en ecologisch verantwoorde producten van de hoogste kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Ze willen een persoonlijke bijdrage leveren aan een laatste afscheid in een lijkwade. Veel mensen denken dat een uitvaartkist verplicht is, maar Uitvaartwade kan je persoonlijk adviseren om een mooie wade uit te zoeken. Ze werken samen met alle uitvaartondernemers in Nederland en zijn sinds 2015 gespecialiseerd in lijkwaden. Ze bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding en leveren direct vanuit hun atelier. Daarnaast zijn ze ook leverancier van draagbaren.

Wil je weten wat Uitvaartwade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uitvaartwade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uitvaartwade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uitvaartwade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Uitvaartwade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uitvaartwade

Bezoekers bekeken ook