Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon

Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Vinkstraat 21 in Duiven.

Meer informatie over Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon in Duiven

Coby Ewes, eigenaar van Praktijk voor Anti-Age & Acne therapie Vérité, heet je welkom op haar website. Ze biedt behandelingen met Environ skin care producten die de huid verbeteren en tekenen van veroudering en huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea tegengaan. Met haar verpleegkundige achtergrond en specialisatie in acne en anti-aging, streeft ze ernaar om de huid gezond en vitaal te maken voor een stralend uiterlijk. Veel tevreden klanten zijn enthousiast over de behandelingen en producten van Environ. Vérité Cosmétique Totale is aangesloten bij de ANBOS en is een erkend ENVIRON® Instituut. Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats en kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Je kunt contact opnemen met Vérité Cosmétique Totale via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verite Cosmetique Totale Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook