Vermeer Schilderwerken

Vermeer Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Rijswijksestraat 1 in Groessen.

Meer informatie over Vermeer Schilderwerken in Groessen

Vermeer Schilderwerken biedt een breed scala aan diensten aan, zowel voor binnen- als buitenschilderwerk. Ze gebruiken zowel de nieuwste producten als traditionele verven en kunnen uw woning restylen, behangen, muren verven, decoreren of verfraaien. In de winter bieden ze ook een winterschilderkorting aan voor binnenschilderwerk. Voor buitenschilderwerk is duurzaamheid van groot belang, waarbij inspectie, ondergrond, onderhoud, vakkennis en productkennis essentiële factoren zijn. Vermeer Schilderwerken maakt gebruik van kwaliteitsproducten van merken zoals Sikkens en Sigma. Ze bieden ook op maat gemaakte offertes, diverse soorten schilderwerk, het plaatsen van beglazing en wandbekleding, het ontwerpen en plaatsen van glas in lood, en kleuradviezen. Het bedrijf is gevestigd in Groessen sinds 2000 en is vooral gericht op de particuliere markt, maar ook geschikt voor kantoren en bedrijfspanden. Enkele van hun projecten zijn Roodwilligen in Zevenaar, Achterste Hoek in Duiven en Pinkslo in Groessen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Vermeer Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vermeer Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vermeer Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vermeer Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Vermeer Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vermeer Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook