Zalencentrum Berentsen

Zalencentrum Berentsen is een Restaurant gelegen aan Loostraat 51 in Loo.

Meer informatie over Zalencentrum Berentsen in Loo

Zalencentrum Berentsen is een gastvrije en kwalitatieve locatie voor verschillende evenementen, van bruiloften tot bedrijfsevenementen. Gasten hebben positieve ervaringen met het eten, drinken en de accommodatie, en waarderen de gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit van de service. Een tevreden klant heeft zijn bruiloft bij Berentsen gevierd en was zeer tevreden over de uitstekende organisatie, het goede eten en de snelle bediening. Ook heeft een andere klant genoten van de gastvrijheid en prettige bediening tijdens de 98e verjaardag van zijn moeder, inclusief een muzikale huldiging. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de website, e-mail of telefoon. Blijf op de hoogte door Zalencentrum Berentsen te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Zalencentrum Berentsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zalencentrum Berentsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zalencentrum Berentsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zalencentrum Berentsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar Zalencentrum Berentsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zalencentrum Berentsen

Bezoekers bekeken ook