De Heide Smid Duiven

De Heide Smid Duiven is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Nieuwgraaf 1 in Duiven.

Meer informatie over De Heide Smid Duiven in Duiven

De Heide Smid biedt gezelligheid en warmte met de Hwam 3130C met SmartControl. Ze bieden ook de mogelijkheid om meer te leren over verantwoord houtstoken en om een afspraak te maken via de online agenda. Daarnaast organiseren ze stookavonden waar je kunt leren hoe je verantwoord kunt stoken. Ze hebben ook een vacature voor een schoorsteenveger en bieden de nieuwste Kalfire E-one 130 elektrische haard aan. Verder hebben ze goede aanbiedingen op haarden en kun je terecht bij hun klantenservice voor al je vragen. Ze hebben drie showrooms en worden gewaardeerd voor hun goede service in Duiven.

Wil je weten wat De Heide Smid Duiven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Heide Smid Duiven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Heide Smid Duiven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Heide Smid Duiven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Duiven. Opzoek naar De Heide Smid Duiven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Heide Smid Duiven

Bezoekers bekeken ook